Storytelling: presenteren, inspireren, motiveren

Manon is als auteur en als trainer/coach gefascineerd door de kracht van verhalen. Met een verhaal laat je klanten, opdrachtgevers en collega’s zien wat je doet, hoe je het doet en waarom je het doet.

Storytelling: maak je teksten overtuigender

Storytelling verbindt het (auto)biografische en creatieve met het zakelijke. Een persoonlijk verhaal raakt, inspireert en overtuigt, mensen zullen het onthouden en verder vertellen. Hoe vertel je zo’n verhaal en hoe zorg je dat het authentiek blijft?

In de workshop Storytelling leert Manon je onder andere hoe je inzicht krijgt in je drijfveren, hoe je een verhaal opbouwt en hoe je verhaaltechnieken kan inzetten om je teksten aantrekkelijker en dus overtuigender te maken.

“Iedereen droomt er wel eens van om goed verhalen te kunnen vertellen. Manon helpt die droom op een heldere, praktische en bevlogen wijze waar te maken. Absoluut aan te raden.”

Martien Kuitenbrouwer, directeur Public Mediation

“Wil je in korte tijd meer weten over Storytelling? Dan kan ik je deze training van harte aanraden.”

Nicole Ramsaran, relatiemanager ABN AMRO

Workshop Storytelling door Manon Duintjer

  • Duur workshop: 3 uur (langer ook mogelijk)
  • Locatie: op afspraak live of online
  • Kosten: op aanvraag

Lees over het hoe en waarom van Storytelling in Manons blogpost Storytelling: presenteren, inspireren en motiveren, en in het interview met Manon op de website van Creating Insights.